Gastenboek van UnXpctd

Natuurlijk laten wij graag onze muziek aan u horen tijdens een spetterend optreden. Maar ook horen wij graag van u! Laat daarom graag een reactie achter in dit gastenboek. Een kort berichtje of uitgebreide review: wij vinden het leuk om ook van u te horen!  

Google reviews

Nog blijer zijn wij, wanneer u een google review over ons schrijft. Iedereen die ons vind, kan dan direct lezen wat u van ons optreden vond! Klik op de link en klik vervolgens op 'review schrijven' om uw reactie achter te laten.


Reacties

Commentaren: 5
 • #5

  Anita (zondag, 19 februari 2017 15:02)

  Super genoten vrijdag in Geldermalsen. Strakke band en goeie (sax-)solo's. Jullie hebben er duidelijk plezier in. Dat is voor mij als publiek aantrekkelijk om naar te kijken.
  Dank jullie wel en volgende keer ga ik ook dansen!!
 • #4

  Marja Kamminga (zaterdag, 17 september 2016 12:13)

  Unxpctd bij muziekcafe de Paap in Den Haag:
  Dat was een avond heerlijke muziek met prima zang.
  Lekker gedanst en vooral genoten van de saxofoon solo's.

 • #3

  Annemarie (donderdag, 16 juni 2016 11:16)

  Geweldig optreden op Koetstock in Kockengen. Vooral de blazerssectie geeft de band iets extra's. Het optreden had wat mij betreft langer mogen duren!

 • #2

  Wim (vrijdag, 25 maart 2016 13:03)

  Hallo mensen van Unxpctd! Jullie waren fantastisch op het Stichtse Popfestival afgelopen weekend in Maarssen. Het was even wachten op jullie als hoofdact maar zeker de moeite waard! Groeten, Wim.

 • #1

  Mark Korbien (zondag, 21 februari 2016 11:28)

  Hierbij is het gastenboek van UnXpctd geopend!