Coverband bruiloft

Op zoek naar een coverband voor uw bruiloft? UnXpctd komt graag uw feest compleet maken door onze Soul, Funk, Jazz, R&B en Dance klassiekers te laten horen. Op uw bruiloft wilt u natuurlijk dat het een groot feest wordt. Wij, de 7 bandleden van UnXpctd, weten precies wat uw bruiloftsfeest nodig heeft om er een groot succes van te maken. Een bruiloftsband die ervan houdt om het net even anders te doen. We heten niet voor niets UnXpctd. 

Soul, Jazz, R&B en Dance covers op uw bruiloft?

Voor een overzicht van de nummers die wij spelen, kijkt u natuurlijk op onze pagina repertoire. Het valt samen te vatten in de genres Soul, Funk, (smooth en acid) jazz, R&B en Dance. Een hele lijst met genres, maar wij houden ervan om te mixen. Een funky jazznummer, een soulnummer met een dancerandje of een R&B klassieker in een souluitvoering. Coverband UnXpctd maakt uw bruiloft dus net even anders. Wij zijn geen standaard coverband. We heten niet voor niets UnXpctd. Klinkt dit als de bruiloftsband die u in gedachten had ? Bekijk dan ook eens de video op onze repertoirepagina of neem contact met ons op voor meer informatie over een avondvullend optreden op uw bruiloft. 

Bruiloftsband UnXpctd boeken?

Geïnteresseerd in een optreden van coverband UnXpctd op uw bruiloft of receptie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om uw bruiloft compleet te maken met een swingend optreden! Uiteraard bespreken we samen met u uw wensen. Rustig beginnen en swingend eindigen? Geen probleem. Ons repertoire bestaat uit een grote hoeveelheid aan zowel rustige ballads als funky dansnummers. Op basis van uw wensen maken wij een fantastische setlist die uw bruiloftsfeest compleet maakt. Verzoeknummers? Ook dat is geen probleem. Wel geven we er graag onze eigen draai aan. We heten niet voor niets UnXpctd.