Coverband bedrijfsfeest

UnXpctd maakt elke bedrijfsborrel of elk bedrijfsfeest tot een nog groter feest, met de heerlijke klanken van Soul, Funk, Jazz, R&B en Dance. Of het nu gaat om een afscheidsborrel van een collega, een bedrijfsevenement voor leveranciers, of een bedrijfsfeest voor de medewerkers: coverband UnXpctd zorgt voor een passend optreden. Voorbeelden van onze muziek, inclusief demovideo vind u op de pagina repertoire. Om u alvast een voorproefje te geven: onze band speelt soul, funk, jazz, R&B en dance in een 'UnXpctd mix'. We doen het graag net iets anders. Wat niet anders is dan bij andere coverbands: we leveren een avond vol vermaak. Dansbaar of easy listening op de achtergrond: wij passen ons graag aan aan uw situatie. 

Optreden aangepast aan uw wensen

Onze band maakt de muziek graag net even anders dan anders. We zijn dus al gewend om dingen aan te passen. We passen ons dan ook graag aan aan uw wensen. Heeft u een bedrijfsfeest waar u graag de dansvloer vol ziet? Dan speelt onze band uit ons grote repertoire dansbare nummers. Maar ook wanneer u wilt dan uw klanten, leveranciers of personeel elkaar nog kunnen verstaan, kunnen wij uw band zijn. Dan stellen we namelijk graag een optreden samen uit onze rustigere soul, R&B en jazz ballads. Ok, we zijn natuurlijk wel een coverband met 9 leden. Een beetje volume zal er dus altijd wel zijn. We passen ons echter wel graag aan voor uw bedrijfsfeest of evenement en kunnen het repertoire hier naar aanpassen. 

Live muziek op uw bedrijfsfeest

Live muziek, met ruimte voor een praatje tussendoor? Ook wanneer u ons optreden nog verder wilt aanpassen aan uw evenement, is dat mogelijk. Denk er bijvoorbeeld eens aan om uw presentatie te combineren, of af te wisselen met ons optreden. Onze zanger en zangeres Stefan en Carina gaan ook graag op het podium het gesprek aan met u of uw gasten. Daarbij kunnen we ons uiteraard aanpassen aan het thema van uw feest. Zo maakt u van ons optreden ook uw optreden!   

Locatie en optreden geregeld?

Als coverband uit Utrecht (en omgeving) staan wij graag op mooie locaties in de provincie, maar ook daaromheen. Bent u nog op zoek naar een mooie locatie in Utrecht, waar u uw bedrijfsfeest met live muziek kunt organiseren, dan wellicht nog een goede tip. Wij werken samen met OneMotion, die toegang heeft tot meerdere inspirerende vergaderlocaties in Utrecht. U kunt uw locatie en ons als band dan tegelijk boeken. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.Meer informatie of de band direct boeken?

Nieuwsgierig geworden naar onze Soul, Funk & Jazz coverband? Vraag dan nu meer informatie aan. Wij maken graag een (telefonische) afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement, bedrijfsborrel of personeelsfeest met u door te spreken.