De leden van coverband UnXpctd

UnXpctd, Live Music voor Soul, Jazz, R&B en Dance, bestaat uit 5 enthousiaste en ervaren muzikanten met een grote liefde voor muziek. Drummer Peter, bassist Mark, toetsenist Stefan en gitarist Erik zetten een stevige basis neer, waarop Bieuwke haar zangkunsten laat horen. UnXpctd is ook te boeken met een saxofonist voor extra heerlijke soulklanken en spetterende solo's! We houden ervan om het net even anders te doen. We heten niet voor niets UnXpctd! Natuurlijk snappen we dat u graag ook wilt weten hoe wij eruit zien. Daarom stellen we onszelf graag nog even voor aan de hand van wat actiefoto's van een van onze optredens.

De band

Peter Kahmann - drummer van UnXpctd

Peter 

Drums, percussie

Haaften

Erik Korbien - gitarist van UnXpctd

Erik 

Gitaar

Nieuwegein

Stefan Pluijm - toetsenist van UnXpctd

Stefan 

Toetsen, zang

Gorinchem

Mark Korbien - bassist van UnXpctd

Mark 

Basgitaar, zang

Houten


Carina van Selling - zangeres van UnXpctd

Bieuwke

Leadzang

Utrecht

Over de band

De coverband UnXpctd begon in 2014. Inspiratiebron voor de band waren bands als Incognito en Mint Condition, die met hun Acid Jazz klanken een wat minder bekende stroming vormen, maar met een hele herkenbare sound. Denk aan een mix van R&B, soul, jazz en een randje dance. De inspiratie voor een eigen coverband met deze muziekstijl groeide al snel uit tot concrete plannen en zo ontstond UnXpctd, met Utrecht als uitvalsbasis.

In de beginjaren wisselde de formatie met bijvoorbeeld een extra zangeres en een complete blazerssectie. Met de vijf huidige bandleden heeft UnXpctd echter een vast team van ervaren muzikanten die helemaal op elkaar zijn ingespeeld en er geheid een feestje van maken op uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement. Meer informatie over de band? Lees meer over ons repertoire of neem rechtstreeks contact met ons op.